Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zkoušky 26.5.2019

6. 6. 2019
Zkoušky dle MZŘ a NZŘ  konané dne 26.05.2019
Vedoucí akce :  M. Horáková
Rozhodčí  :        J. Surovec
 
Dne 26.05.2019 se na našem cvičáku konaly zkoušky.   Celkem se  z našeho cvičáku zúčastnilo zkoušek 5 lidí se psy -  S. Horák  s Anndym (IBGH1),   M. Ščuková se Sirem (ZZO), S. Semenyšin s Eli (ZZO),  S. Ludvík s Aresem (ZZO) a  M. Řeháčková s Ozzym (ZZO). Na poslední chvíli se ke zkouškám přihlásil p. Sehnalík z KK Skotnice se svou rotvailerkou Bety (BH).
 
Z počátku to vypadalo, že co může, to se pokazí. Začalo to ve chvíli, kdy se zjistilo, že na původní termín 25.05.2019 byl pan rozhodčí také nominován na závody ve Skotnici.  Po dohodě všech zúčastněných, byl termín přesunut na 26.05.2019, a to jak díky vstřícnosti pana rozhodčího tak i zkoušejících, kteří museli měnit své plány.  Stejně tak to vypadalo, že nám nebude přát počasí, protože předpověď byla zima a déšť.  Ale předpověď počasí se jako obvykle mýlila,  a po celou dobu zkoušek nám svítilo sluníčko.
 
Většina našich zkouškařů absolvovala svou premiéru, tedy svou úplně první zkoušku.  Pan rozhodčí Surovec navodil u zkoušek přátelskou atmosféru, ale i tak nervy pracovaly.  Jak je zvykem po ukončení zkoušky jednotlivým zkouškařům rozhodčí  vysvětlil, v čem chybovali, co by měli ještě dopilovat.  Úspěšnost  u zkoušek byla 80%.  Komu se nezadařilo podle jeho představ si zkoušku může zopakovat na podzim.